Din Buzău

Scene cumplite pe E85. Un bucurestean a fost strivit sub fiarele mașinii contorsionate

Un cumplit accident de circulație s-a produs miercuri seară pe DN E85, în apropiere de Hanul lui Țintă. Un bărbat din București aflat la volanul unui Logan a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un autocar fără pasageri, care se deplasa din sens opus, dinspre București spre Buzău.accident-doi-frati-galati-01

În urma impactului, bucureșteanul de 41 de ani a murit pe loc, trupul său rămânând încarcerat între fiarele încarcerate ale mașinii care a fost distrusă complet. Martorii spun că, în urma loviturii puternice, o mână a bărbatului ar fi zburat câțiva metri în afara mașinii, undeva pe câmp.

Celălalt șofer, aflat la volanul autocarului, a acuzat dureri puternice și a fost internat de urgență la Spitalul Județean Buzău.

În zonă, circulația a fost întreruptă mai bine de două ore, șoferii fiind nevoiți să folosească ruta ocolitoare pe DN2 și DN2B, Spătaru-Buzău.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili modul în care s-a produs tragedia.

 

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button