Știrile zilei

ALERTĂ, după ce doi copii n-au mai ajuns acasă de la școală!

Doi copii în vârstă de 12 ani au reușit să-și pună pe jar familiile și poliția buzoiană după ce nu s-au mai întors acasă de la școală. Din fericire, cei doi au fost găsiți la scurt timp.

Ginel și Edi locuiesc în satul Nișcov, dar fac zilnic naveta cu microbuzul școlii până la Vernești, acolo unde învață. Ieri, după ore, șoferul microbuzului a mers la școală să-i ia pe elevii navetiști, însă Edi și Ginel i-au spus că nu merg acasă, deoarece mai au un antrenament. Copiii aveau însă un alt plan.

Îngrijorați că micuții nu au ajuns acasă, părinții celor doi au mers acasă la șoferul microbuzului. Așa au realizat că Edi și Ginel inventaseră povestea cu antrenamentul și au sunat la 112.

Poliția a intrat imediat pe fir și a început căutările. Alarma s-a dat și în online, unde rudele și prietenii au postat anunțuri panicarde, lângă fotografiile celor doi.

„În jurul orei 18:00 in localitatea Vernesti , au disparut 2 copii care raspund la numele Ginel respectiv Edi , daca aveti orice informatie despre ei va rog sa imi comunicati.”, a scris o apropiată de Facebook.

La scurt timp, polițiștii s-au pus în mișcare și au reușit să-i depisteze pe cei doi copii. Cu ajutorul unuia dintre părinți, oamenii legii au refăcut drumul pe care micuții l-ar fi parcurs după plecarea de la școală. Așa i-au găsit pe cei doi, care se îndreptau către municipiul Buzău, în ceea ce ei credeau că va fi aventura vieții lor.

Încă nu se știe ce i-a determinat pe copii să plece către oraș. Mai important este acum că au fost găsiți teferi, mai ales că s-au expus unor riscuri reale: cei doi au fost găsiți mergând pe jos, pe o porțiune delimitată de DN 10 și calea ferată pe care circulă Nehoiașul.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button