Știrile zilei

Trans-Bus, REACȚIE după știrea despre taxatoarea bolnavă

Societatea de transport public a municipalității reacționează ferm, după ce în mass-media au apărut informații conform cărora o angajată ar fi infectată cu coronavirus și pune în pericol sănătatea călătorilor.

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții societății transmit că în presa locală au apărut o serie de „știri false, menite să creeze panică în rândul populației”. Oficialii Trans-Bus spun că pun siguranța călătorilor pe primul plan, iar pentru realizarea acestui deziderat dezinfectează zilnic întreaga flotă de autobuze și adaptează programul în așa fel încât să nu se creeze aglomerație:

„Stimați călători,

Urmare a apariției în presa locală a unei serii de știri false, menite să creeze panică în rândul populației, dorim clarificarea situației.

TRANS BUS SA  a pus și va pune întotdeauna pe primul loc sănătatea călătorilor și întreprinde măsuri susținute în vederea prevenirii riscului de infectare cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Salariata despre care se face vorbire în aceste articole se află în șomaj tehnic de mai bine de 3 săptămâni, aceasta nefiind prezentă în incinta societății și neintrând în contact cu alți angajați.

TRANS BUS nu este în măsură să comenteze dacă și în ce circumstanțe respectiva salariată aflată în șomaj tehnic a fost infectată cu noul coronavirus SARS-CoV-2, ci putem doar să vă asigurăm că societatea noastră respectă toate normele de igienă și a instituit toate măsurile de protecție atât pentru călători, cât și pentru salariați:

    • întreaga flotă de autobuze este igienizată zilnic;
    • programul de transport a fost adaptat în vederea evitării aglomerației;
    • în interiorul fiecărui autobuz se află cel puțin un dispozitiv cu gel dezinfectant;
    • șoferii de autobuz au primit mânuși, măști și substanțe dezinfectante pentru a evita riscul contaminării și răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2.

TRANS BUS SA va întreprinde toate măsurile legale atât împotriva publicațiilor care răspândesc aceste știri false, cât și împotriva autorilor acestor articole al căror unic scop este acela de a dezinforma și de a induce panica în rândul populației.

Vă încurajăm să călătoriți în continuare responsabil, respectând normele de igienă personală și de protecție” se arată într-un comunicat de presă semnat de directorul executiv al Trans-Bus, Gică Toader.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button