Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: „A făcut explozie în mers!” | Pasagerii unui microbuz, la un pas de o tragedie

Aproape douăzeci de pasageri ai unui microbuz care circula pe ruta Buzău-Stâlpu au trăit clipe de groază după ce o roată a mașinii a explodat în mers, șoferul reușind să evite în ultima clipă o tragedie.

Neplăcutul eveniment care a lăsat pe jos câteva persoane s-a produs în această după-amiază pe DN 1B, între Hanul lui Țintă și intersecția cu șoseaua ce duce spre Lipia.

[highlight]„La un moment dat, am auzit o bubuitură puternică și am simțit cum fuge spatele mașinii. Toți pasagerii au început să țipe. Cred că aveam în jur de 90 km/oră. Norocul nostru a fost că nu a bubuit roata pe de față și că șoferul a fost inspirat să tragă imediat pe dreapta. Câțiva pasageri mi-au spus că șoferul circula așa de vreo două zile, deși știa că sunt probleme cu roata respectivă.”[/highlight], a povestit, sub protecția anonimatului, un pasager.

Cei mai mulți călători erau navetiști. Ei riscau să rămână în câmp, deoarece mașina defectată nu era echipată cu roată de rezervă. Salvarea lor a venit tot de la firma deținătoare a microbuzului, care mai avea câteva locuri libere într-o altă mașină, aflată pe același traseu.

 

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Este normal sa se întâmple asa , si intr-o zi se va intampla o tragedie ,ptr ca calatorim in conditii inumane cate 35- 40 de pasageri intr- un microbuz de 14 locuri . Era de asteptat sa cedeze .

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */