Știrile zilei

A fost descoperit trupul lui Vasile Petrache

Buzoianul de 38 de ani, înecat sâmbătă în timp ce se afla la pescuit pe Brațul Vâlciu din județul Brăila, a fost găsit. Cadavrul plutea pe suprafața apei în zona localității brăilene Chiscani.

Sâmbătă, bărbatul de 38 de ani, din Potoceni, venise la pescuit în Insula Mare a Brăilei, pe raza localităţii Frecăţei. La un moment dat, au spus martorii, Vasile Petrache a intrat în apă cu gândul să treacă Dunărea înot. După câteva minute s-a pierdut în valuri, într-o zonă în care curenții sunt extrem de puternici, iar scăldat este interzis cu desăvârșire.

Un echipaj ISU a ajuns la fața locului și a început imediat căutările, însă fără rezultat. Au trecut trei zile până când cadavrul s-a ridicat singur la suprafață, fiind scos din apă de pompieri și preluat de un echipaj de la Medicină Legală.

Vasile făcea parte dintr-o familie greu încercată și cu posibilități materiale reduse. Anul trecut, Vasile și-a mai pierdut un frate, iar mama lor este țintuită la pat după ce medicii i-au descoperit o tumoră cerebrală.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button