Știrile zilei

A fost găsit mort înăuntru

Un bărbat de 50 de ani, din Lopătari, și-a găsit sfârșitul în pădure, după ce utilajul pe care îl opera s-a răsturnat, strivindu-i trupul. Se pare că bărbatul avea probleme cu inima.

Nenorocirea s-a produs luni, într-o pădure din masivul Ivănețu. Bărbatul, tată a trei copii, lucra cu tractorul singur în pădure. Era o muncă de rutină, în zonă această fiind o ocupație de bază în cadrul numeroaselor exploatații forestiere.

La un moment dat, din motive rămase necunoscute, tractorul s-a răsturnat de mai multe ori, oprindu-se într-un copac. Trupul bărbatului a fost strivit de greutatea utilajului, omul neavând nicio șansă de supraviețuire.

Câteva ore mai târziu, un localnic ar fi zărit tractorul răsturnat și pe bărbat înăuntru, moment în care a sunat la 112. Ajuns la fața locului, echipajul de pe salvare nu a putut decât să constate decesul.

Viața muntenilor nu e ușoară, mulți dintre ei câștigându-și existența prin munca la pădure. Tăietorii de lemne se expun unor pericole uriașe, deoarece arborii se prăbușesc de cele mai multe ori dintr-odată, iar unde cad, fac prăpăd. Numai anul acesta, doi bărbați Bisoca și-au pierdut viața după ce au fost zdrobiți de arborii pe care îi tăiau.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Dumnezeu sa il ierte. Un taietor de lemne in minus. Cred ca munca asta nu trebuie facuta de unul singur in padure. Ci centralizat, controlat si la vedere. Sa stie cineva ca se face ceva pe acolo. Poate, in caz de accidente, te salveaza cineva sa te poti intoarce acasa la copii.

    1. Trebuia sa te abtii de la comentariu! E usor sa judeci,si mai ales ca esti in necunostinta de cauza. Si presa greseste…De unde stii ca a fost singur in padure? De unde stii ca nu era lemnul marcat/legal..nu stiti decat sa comentati aiurea fara sa stiti ce s a intamplat! Sunteti tari la taste!

    2. Trebuia sa te abtii de la comentariu! E usor sa judeci,si mai ales ca esti in necunostinta de cauza. Si presa greseste… nu a murit strivit de utilaj!De unde stii ca a fost singur in padure? De unde stii ca nu era lemnul marcat/legal..nu stiti decat sa comentati aiurea fara sa stiti ce s a intamplat! Sunteti tari la taste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close