Știrile zilei

A ieșit din apă plin de sânge, dar a meritat!

Un bărbat de 41 de ani, din Mărăcineni, este cel care a reușit să aducă la mal crucea aruncată de preoți în apa Buzăului, în cadrul procesiunii anuale de Bobotează. Deși nu lipsită de peripeții, misiunea sa a avut un final fericit.

După slujba de sfințire a Aghiasmei Mari, preotul Alexandru Tudose a aruncat în apa plină de sloiuri de gheață o cruce de lemn, după care au sărit doi bărbați din Mărăcineni. Pentru că apa a fost mare, cei doi au avut mult de înotat iar la un moment au nimerit într-o porțiune cu gheață. Învingător a ieşit Adrian Petrache, de 41 de ani, din Mărăcineni. Bărbatul nu mai concurase de 12 ani, timp în care a fost în Italia, acolo unde a lucrat în construcții.

Este a doua oară când o prind. Mi-a cam fost rece și acum am picioarele amorțite, nu le mai simt, dar o sa fie bine. Oricum, este o mare realizare și o mândrie pentru mine.”, a spus Adrian Petrache.

În încercarea de a prinde crucea, Adrian Petrache s-a ales cu mai multe tăieturi la față și la picioare, provocate de sloiurile de gheață.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close