Știrile zilei

A murit Mario, băiatul căzut de pe vechea clădire a Romtelecom

A încetat din viață Mario N., adolescentul de 14 ani căzut de la etajul doi al unei clădiri dezafectate din centrul municipiului Buzău. Băiatul s-a prăbușit în gol de la 15 metri înălțime în timp ce ar fi încercat să-și facă un selfie.

Tragedia s-a produs în această seară, în jurul orei 19:00, atunci când Mario și alți trei băieți de vârste apropiate au sărit un gard de doi metri pentru a ajunge în curtea interioară a vechii clădiri Romtelecom (clădirea abandonată dintre Tribunal și Raiffeisen).

Potrivit martorilor, băieții ar fi escaladat clădirea pentru a ajunge pe acoperiș, acolo unde aveau să-și facă selfie-uri. Ajuns pe un balcon fără balustradă de la etajul al doilea, Mario s-a dezechilibrat și a căzut de la circa 15 metri.

Impactul cu solul i-a fost fatal. Băieții care îl însoțeau au sunat imediat la salvare, dar ambulanța l-a preluat în stare gravă, mai mult mort decât viu.

Ajuns la UPU inconștient, cu răni grave la cap, băiatul a intrat curând în stop cardio-respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare. După aproape o oră de luptă, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Polițiștii vor deschide acum o anchetă pentru a lămuri condițiile producerii tragediei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button