Știrile zilei

A murit nedrept! | Un șofer de 24 de ani a fost răpus în timp ce încerca să salveze patru vieți (FOTO,VIDEO)

A încercat să dea o mână de ajutor, însă a căzut victimă propriului altruism. S-a stins la spital, după ce a reușit să acorde primul ajutor pasagerilor unui autoturism care fusese avariat într-un accident rutier.

Vorbim despre un șofer de 24 de ani, din Vrancea, care, zărind o mașină avariată la ieșire din Gura Câlnăului, spre Mărăcineni, a oprit camionul și s-a grăbit să dea o mână de ajutor celor patru pasageri ai autoturismului.

Totul s-a produs vineri dimineață, pe DN2 E85, la ieșire din localitatea Gura Câlnăului, în jurul orei 06:00. Potrivit dinamicii preliminare stabilite de anchetatori, șoferul unui autoturism Skoda Octavia, înmatriculat în Suceava, care circula dinspre Râmnicu Sărat înspre Buzău, la intrarea în curba de la Gura Câlnăului spre Mărăcineni, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de parapet, ajungând ulterior cu mașina pe marginea drumului.

Vraânceanul de 24 de ani, care conducea un camion în aceeași direcție, a zărit autoturismul ieșit în decor și a oprit câțiva metri mai în față, pentru a da o mână de ajutor victimelor rămase în mașină. La un moment dat, șoferul unui Ford înmatriculat în Buzău, care circula dinspre Râmnicu Sărat, a pierdut și el controlul volanului, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, acroșându-l pe șoferul de camion care acorda primul ajutor victimelor din Skoda.

Toți cei cinci răniți au fost transportați de urgență la spital, însă tânărul salvator era deja într-o stare foarte gravă. Medicii au făcut eforturi disperate pentru a-l ține în viață, însă, în urma rănile suferite, s-a stins pe un pat de spital câteva ore mai târziu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!
Back to top button