Știrile zilei

Tânără grav rănită, după o căzătură cu motocicleta

O tânără a suferit o fractură gravă de membru inferior, după ce a căzut cu motocicleta pe Drumul Județean 203 G, în localitatea Monteoru. Un echipaj SMURD a transportat-o de urgență la UPU Buzău.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază pe DJ203G, în localitatea Sărata Monteoru. Potrivit unor surse de la fața locului, tânăra făcea parte dintr-un grupă de patru motocicliști, prieteni din București și din județul Argeș.

La un moment dat, tânăra s-a dezechilibrat și a căzut cu motocicleta, suferind o fractură gravă la piciorul stâng. Colegii au sunat la 112, iar o ambulanță SMURD sosită la fața locului a transportat-o de urgență la UPU.

Tânăra, care lucrează în cadrul Armatei, a fost conștientă tot timpul și „a rezistat bine” până la sosirea ambulanței, având în vedere leziunile suferite, transmit aceleași surse din teren.

Video:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. Cum bine ziceau inaintasii: daca vrei sa vezi ce este pe lumea asta, ia-ti televizor. Dar daca vrei sa vezi ce-i pe lumea cealalta, ia-ti motocicleta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button