Știrile zilei

Accident grav | Copil inconștient, femeie cu un braț amputat

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă, la prânz, în zona localităţii prahovene Fulga, la intersecţia Drumului național 1D cu Drumul judeţean 100B. Trei autoturisme s-au ciocnit, în urma impactului rezultând numeroase victime. Printre ele, un copil de 12 ani, inconştient, şi o femeie care are un braţ amputat.

Potrivit ISU Prahova, femeia de 42 de ani a suferit o amputaţie de membru superior, un traumatism cranio-cerebral, iar în cazul său există şi suspiciunea că are o fractură de femur. Ea este conştientă şi a fost preluată de un echipaj de terapie intensivă mobilă care o duce la Spitalul Floreasca din Capitală.

Șase persoane ar fi fost rănite, în total, în urma impactului devastator. O mașină a ajuns pe câmp, la mare distanță de locul accidentului. La locul accidentului a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

Potrivit necenzuratph.ro, minorul a fost preluat de elicopterul SMURD si transportat la spitalul Grigore Alexandrescu din București.

VIDEO: Alexandru Ștefan

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button