Știrile zilei

VIDEO: Patru tineri în spital, după ce au intrat cu mașina în pom

UPDATE: Toți cei patru tineri au fost transportați la spital. Una dintre victime este într-o stare mai gravă. Polițiștii caută în portbagajul mașinii eventuale substanțe cu posibil efect psihogen.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism dinspre Buzău către Râmnicu Sărat, un șofer în vârstă de 24 de ani, din Vrancea ar fi pierdut controlul asupra direcției, a ieșit în afara carosabilului și a lovit un copac.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a altor 3 pasageri ai acestuia, bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 39 de ani, toți din Vrancea.”, a transmis IPJ Buzău.

Vom reveni cu un material video de la fața locului.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un grav accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN2 E85, în zona localității Poșta Câlnău.

Primele date arată că un autoturism s-a ciocnit violent de un copac, impactul soldându-se cu patru victime, una dintre ele fiind găsită inconștientă.

„Trafic dirijat pe DN2E85, la ieșire din Poșta Câlnău, accident rutier. Din primele date 4 persoane ar necesita îngrijiri medicale, un auto a ieșit în afara părții carosabile intrând în coliziune cu un copac.” Biroul de presă al IPJ Buzău

Vom reveni cu amănunte!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button