Știrile zilei

UPDATE: Accident pe DJ 203 I | O persoană decedată

Rămâi alături de REPORTER BUZOIAN pentru știri obiective și dezvăluiri în exclusivitate!

UPDATE 09:21:  În timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 203I, din direcția Urziceni către Pogoanele, un ilfovean de 48 de ani a intrat în coliziune cu un atelaj ce rula în aceeaşi direcţie şi care nu ar fi fost semnalizat corespunzător. În urma coliziunii a rezultat decesul unui bărbat de 60 de ani din Scutelnici şi rănirea unui bucureştean de 67 de ani, ambii ocupanţi ai atelajului. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continua.

UPDATE 07:13: Unul dintre căruțași este în stop cardio-respirator, fiind resuscitat de echipajul medical prezent la fața locului.

Un accident rutier soldat cu două victime s-a produs în urmă cu puțin timp de drumul județean 203I, în localitatea buzoiană Lipănescu din comuna Scutelnici.

Potrivit unei informări de ultimă oră, traficul este blocat pe DJ 203 I în urma producerii unui grav accident de circulație. O autoutilitară a spulberat o căruță în care se aflau două persoane.

Poliția și ambulanța au ajuns la fața locului. Cele două persoane din căruță sunt rănite grav. Una dintre persoane este resuscitată de medicii SMURD.

Din primele date, se pare că șoferul autoutilitarei nu a zărit căruța nesemnalizată.

Vom reveni cu amănunte.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: