Știrile zilei

Accident pe DN 1B | „I-a zburat motorul!”

Un accident rutier soldat cu două victime s-a produs duminică după-amiază, pe drumul național 1B, în zona localității Lipia.

Conform primelor date, în eveniment au fost implicate două autoturisme: un Ford și un Fiat. Se pare că accidentul s-a produs pe fondul unei manevre de întoarcere. Un șofer bucureștean în vârstă de 60 de ani, care circula înspre Mizil, a întors fără să se asigure, moment în care a fost lovit din spate de un șofer de 21 de ani, din Buzău.

În urma impactului dintre cele două a rezultat rănirea a două persoane: un pasageri din mașina bucureșteanului și mama șoferului din mașina de Buzău.

Coliziunea a fost deosebit de puternică. Un martor ocular a transmis că motorul FIAT-ului s-a desprins de șasiu și a fost aruncat la câțiva metri:

[su_box title=”MARTOR:” style=”glass” box_color=”#0bb2ce” radius=”10″]„Unei mașini i-a zburat pur și simplu motorul. O femeie era lângă mașină și se ținea cu mâinile de cap. La Skoda roșie erau airbag-urile sărite și sânge pe parbriz. Erau și două ambulanțe prezente, probabil pentru cele două victime”, ne-a transmis un prieten al ziarului.[/su_box]

Polițiștii au ajuns la fața locului destul de repede: ei anchetau un alt eveniment rutier, produs la doar câțiva kilometi distanță, în zona popasului de la Merei. Acolo, impactul dintre două autoturisme s-s soldat ca tamponare.

Victimele accidentului rutier de la Lipia au primit îngrijiri medicale la fața locului, după care au fost transportate la spital.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close