Știrile zilei

Accident pe E85 | Două mașini s-au ciocnit frontal la ieșire din Potârnichești

Circulație îngreunată pe DN2 E85, sâmbătă dimineață. Două mașini s-au ciocnit frontal la ieșire din localitatea Potârnichești, după ce un șofer de 23 de ani a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens.

Accidentul a avut loc în jurul orei 09:00. Din primele informații, se pare că un șofer de 23 de ani, din Râmnicu Sărat, care se îndrepta spre Buzău, la ieșirea din Potârnichești a pătruns pe contrasens, izbind mașina condusă de un bucureștean de 38 de ani.

În urma impactului, șoferul de 38 de ani și un pasager din mașina acestuia au fost răniți și transportați la Spitalul Județean de Urgență Buzău, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă, iar șoferul vinovat se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Traficul pe E85 între Râmnicu Sărat și Buzău s-a desfășurat îngreunat, pe două dintre cele patru benzi.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. Este o banda pe sens si acostament,ar trebui sa știi asta,de asta se întâmpla atâtea accidente „date bă pe banda unu”…fac drumul zi de zi…sunt câteva porțiuni unde sunt 2benzi pe sens…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!