CORONAVIRUS

Acțiune ÎN FORȚĂ a poliției buzoiene! Vezi AICI cine i-a picat în plasă

De Valentine’s Day, 200 de polițiști le-au stricat pofta de petrecere mai multor buzoieni puși pe chef. Cu forţe mărite, poliţiştii au legitimat peste 1.000 de persoane, au controlat 975 de autovehicule şi au efectuat verificări la 59 de unităţi comerciale. Cei mai supărați de razia oamenilor legii au fost 4 şoferi, pe care polițiștii i-au scos din trafic deoarece conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice.Politia-rutiera

În după-amiaza zilei de 14 februarie şi în noaptea de 14 spre 15 februarie, au fost organizate acţiuni cu forţe mărite, fiind vizate în special cele două municipii, Buzău şi Râmnicu Sărat, dar şi localităţi rurale în care s-au organizat discoteci.

Acţiunile au avut drept obiective principale prevenirea faptelor cu violenţă în perimetrul stradal, menţinerea climatului de siguranţă civică şi desfăşurarea în condiţii de siguranţă a traficului rutier.

Polițiștii au legitimat 1037 persoane și au controlat 975 de autovehicule, efectuând totodată la 59 de unităţi comerciale.

În cadrul controalelor efectuate în trafic, poliţiştii au reţinut permisele a cinci conducători auto, trei dintre aceştia fiind depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot din cauza alcoolului, un tânăr de 25 de ani din comuna Glodeanu Sărat „s-a ales” cu dosar penal. Acesta a fost oprit de poliţişti în jurul orei 01.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Frăsinet din municipiul Buzău, iar în urma testării efectuată cu aparatul „Drager”, s-a constatat că avea 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În total, poliţiştii au constatat 6 infracţiuni şi au aplicat 257 de sancţiuni contravenţionale, ”ușurându-i” pe buzoieni de 38.265 de lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: