Știrile zilei

Acum, în rondul de la Țintă!

Pare tot mai evident că rondul de la Hanul lui Țintă devine o zonă crepusculară (era să zic „Zoster”).

Azi-noapte, un alt șofer a ajuns cu mașina pe mijlocul sensului giratoriu, provocând pagube materiale.

Este deja al patrulea caz în ultimele două săptămâni, în timp ce autoritățile par să nu înțeleagă ce îi face pe șoferi să se cațăre pe rond.

Deocamdată nu a murit nimeni, iar presiunea publică nu e mare. Probabil că e nevoie însă de o tragedie, vorba președintelui Iohannis, pentru ca cineva să ia măsuri în vederea protejării participanților la trafic.

Fiindcă este evident că în zonă e o problemă de iluminare sau de presemnalizare, de vreme ce toate accidentele se produc pe întuneric.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Buna dimineata ! Cam ce masuri ati crede ca ar trebuii luate ? in principiu in afara de a deschide ochii si a fi atent la semnele de circulatie nu ai ce face . Rondul nu este de 2 saptamani pus acolo si oricum trebuie mai multa atentie in randul soferilor , pana si waze si google maps iti spune ca urmeaza un rond …. daca esti prost te urci pe el ! o zi buna va doresc si aveti grija la ce scrieti ca puteti pica intr-o posura urata !

  2. Nu vad nici o problema de semnalizare la rondul respectiv. Ba chiar sunt si indicatoare incepand de la a reduce viteza la 70kmh, la 50kmh. La ce soferi avem, trebuie iluminat rondul full de lumini „sa se vada”. Ori scris pe un panou mare deasupra soselei: ” atentie ciobane, redu viteza, urmeaza un ROND”.

  3. Cum adica ce masuri ar trebui luate? Evidentiat mult mai bine rondul! Asta trebuie facut acolo. Iar politia sa fie cat mai des prezenta in zona ca sa dea amenzi. Si sa vedeti dupa aia ce se normalizeaza circulatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button