Știrile zilei

Accident la Merei, soldat cu două victime

UPDATE: „Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism dinspre Merei către Stâlpu, un șofer de 33 de ani, din Merei, la intersecția DN1B cu Dj203 G, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe DN1B pe direcția Ploiești către Buzău, de către un bărbat în vârstă de 41 de ani din Vrancea.

Accidentul s-a soldat cu rănirea buzoianului și a pasagerei acestuia, o femeie în vârstă de 30 de ani din Merei, ambii au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.”, a transmis IPJ Buzău.


Circulație restricționată pe DN 1B, în zona popasului de la Merei, după un accident în care sunt implicate două autovehicule.

Din primele date, un autoturism înmatriculat în Vrancea, care circula dinspre Ploiești înspre Buzău, a fost acroșat de un Opel care ieșea din drumul secundar, dinspre Merei.

Neacordarea de prioritate de către șoferul Opelului s-a soldat cu rănirea a cel puțin două persoane. Remorca tractată de mașina vrânceanului s-a răsturnat.

La fața locului acționează mai multe echipaje de poliție, ambulanță și descarcerare.

Vom reveni cu amănunte și imagini. FOTO:

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button