Articolul zileiȘtirile zilei

Acuzații grave, într-o comună din Buzău

Este anchetă la Poșta Câlnău, acolo unde șoferul unui microbuz școlar este acuzat că ar fi agresat sexual o elevă în vârstă de numai 13 ani. Individul ar fi schimbat traseul pentru a rămâne singur cu fata în microbuz, susțin părinții micuței.

Potrivit Șansa News, totul a început zilele trecute, atunci când familia unei eleve din Poșta Câlnău a depus plângere la poliție pe numele șoferului microbuzului școlar. Fata în vârstă de 13 ani le-ar fi povestit părinților despre comportamentul deplasat al șoferului de microbuz și despre un abuz sexual al acestuia. Fapta s-ar fi petrecut marți, zi în care IPJ Buzău a fost sesizat printr-un apel la 112.

Șoferul de pe microbuz hărțuiește și abuzează o elevă de nici 14 ani! Trage de ea, o atinge în locurile intime. El a schimbat traseul ca să rămână ea ultima în microbuz …Oricum, s-a sunat la 112, ancheta este în curs, dar presa nu știe! ” a declarat, pentru sursa citată, unul dintre părinți.

Miercuri, părinții copilei au depus o plângere la IPJ Buzău. Reprezentanții instituției au confirmat existența unei anchete.

  • Bărbatul nu mai conduce microbuzul școlii.

Se pare că o primă măsură ar fi fost deja luată, până la lămurirea situației: Șoferul acuzat că ar fi abuzat-o pe copilă nu mai conduce microbuzul școlar, măsură care va fi menținută până când va exista o concluzie a anchetei.

Conducerea unității de învățământ în care învață eleva nu a putut fi contactată.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button