Știrile zileiPolitică

Acuzații grave la Cătina | Cătălin Cojocaru: „Abuzul este la el acasă!”

Candidatul PSD la Primăria Cătina, Cătălin Cojocaru, lansează o serie de acuzații grave la adresa actualei conduceri a primăriei.

Într-o postare pe Facebook, tânărul candidat  vorbește despre oamenii „plimbați de la o ușă la alta, (…), amânați nejustificat, mințiți, umiliți și șantajați.”. Cojocaru, care și-a bazat până acum strategia de candidatură pe conciliere, izbucnește la adresa actualului primar, pe care îl acuză de abuzuri grave:

Oameni purtați pe drumuri, plimbați de la o ușă la alta, când din primărie la after school, când viceversa, amânați nejustificat, mințiți, umiliți și șantajați. Toate astea pentru o banală adeverință necesară eliberării/schimbării actului de identitate. Ce să mai discutam de alte solicitări sau probleme? Este în zadar.

Oare, nu se poate întocmi și afișa la un loc vizibil, o procedură clară privind eliberarea unor adeverințe? Nu se poate stabili ca, de luni până vineri, de exemplu, într-un anumit interval orar, persoanele solicitante să poată depune cereri, urmând ca a 2-a zi, a 3-a sau când vrea domnul Fulgeanu, a 30-a zi, dar stabilită precis această dată, să aibă loc eliberarea actului propriu zis?

Ba da, se poate. Dar nu vor. Pentru că au transformat instituția publică, Primăria Comunei Cătina, într-o societate privată, condusă haotic, iresponsabil, imatur, după bunul plac și în folosul unui grup restrâns de persoane. Dispozițiile legale nu sunt aplicate echidistant și imparțal, ci discreționar și pur subiectiv, după criterii politice mârșave și după interese personale.

Altfel spus, pentru unii mumă, pentru alții ciumă. La primăria Cătina, abuzul este la el acasă.

STOP ABUZURILOR!!!!”, a scris Cătălin Cojocaru pe un grup de facebook.

Până la această oră, primarul comunei Cătina nu a formulat un punct de vedere față de acuzațiile ce i se aduc.

  • O comunitate divizată.

De câteva luni, la Primăria Cătina nu mai e liniște. Opoziția acuză actuala conducere a primăriei că face vize de flotant pe bandă rulantă unor cetățeni care nu au nicio legătură cu localitatea. Miza ar fi câștigarea cât mai multor voturi la alegerile din 9 iunie 2024, cred unii localnici care îl contestă pe primarul în funcție.

Scandalurile care s-au ținunt lanț în ultima vreme la Cătina au împărțit comunitatea în două tabere, cea a susținătorilor și cea a contestatarilor primarului Alexandru Fulgeanu. Acesta din urmă a fost exclus de PSD, dar va canidida sub umbrela PNL-ului lui Adrian Mocanu.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button