PoliticăȘtirile zilei

VIDEO: Primarul Constantin Toma a hotărât CUM va comunica cu buzoienii

Idee ingenioasă din partea echipei de comunicare a primarului Constantin Toma. Luni, edilul a ieșit la rampă cu o postare, însoțită de un filmuleț, prin care anunță că a ales metoda clipurilor pe Facebook pentru a ține legătura cu alegătorii. El a mai precizat că, prin intermediul filmulețelor, îi va informa pe buzoieni cu privire la proiectele derulate în săptămâna anterioară, dar și la cele ce urmează să intre în lucru.

Postarea primarului a adunat, în scurt timp, peste 1000 de vizualizări și mai bne de 200 de reacții: „Începând de astăzi îmi doresc să comunic periodic cu dumneavoastră şi prin aceste mesaje video. Cel mai bine este ca să aflaţi de lucrurile importante direct de la primar!”, a scris primarul pe Facebook.

VIDEO:

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Miracol!
    Nu era de ajuns ca nu trece ziua fara sa declare ceva in presa!
    Ne-a un plut de minciunele!
    Unde e purtătorul de cuvânt pe care l-a angajat?

  2. SICTIR MINCINOS ORDINAR,,,,IN CURIND LUMEA VA VEDEA ADEVARATA TA FATA…I TI PROMIT CIT DE CURIND CA VOI DEZVALUI ANUMITE ACTE TUTUROR BUZOIENILOR….ACTE OFICIALE…SI INREGISTRARI CIND TE LAUDAI LA ANUMITE PERSOANE CA I DISTRUGI…BUZOIENI NU VA LASATI MINTITI ….LUPTATI PTR ..BUZAU…NU PTR INTERESELE ALTORA…SA SE IMBOGATEASCA…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button