CORONAVIRUS

Adolescentă din Buzău, infectată cu SARS-CoV-2

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din municipiul Buzău, a fost internată la un spital din București după ce a contractat virusul SARS-CoV-2 de la mama sa, angajată a secției ORL. Tânăra prezintă simptome ușoare.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, de ieri până azi, în județul Buzău au mai fost confirmate 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 153.

Cazul 152 este cel al unei paciente de sex feminin, în vârstă de 16 ani, contact direct al cazului cazul 145 (cazul 145pacient sex feminin, 44 ani, personal medical – Secția ORL – Spitalul Județean de Urgență Buzău). Adolescenta este ușor simptomatică și a fost internată într-un spital pentru tratarea COVID.

Potrivit informării DSP, cel de-al 153-lea caz este al unui pacient de sex masculin, în vârstă de 55 ani. Bărbatul era simptomatic și se afla internat în secția PNF (în spațiul special amenajat).

Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Si fata nu a iesit din casa si nu a socializat cu nicio/niciun coleg, nu? Doar ce s-au umplut strazile dupa 15 mai de tineri in grupuri. Si in starea de urgenta se intalneau la cate unul acasa. Nu zic musai despre aceasta tanara. Dar poti sa stii? Se face ancheta si se testeaza angajatii de la ISU, de la ISJ, de la DIaverum, unde lucra cateodata dnul doctor de la interne, pacientii pe care i-au vazut acesti medici pe la cabinete? Asta ne intereseaza de la o ancheta jurnalistica adevarata. Stirea, in aceasta forma, au publicat-o mai toti. Poate totusi reusiti sa depasiti nivelul. Ne-am obisnuit cu altceva de la dvs. Cu stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close