Știrile zilei

Adrian Chirac, PSD: „Să facem din Gura Teghii o gură de rai!”

Soarta unei comune care merită mult mai mult și planurile lui Adrian Chirac pentru Gura Teghii

„Sunt Adrian, băiatul lui Ion și al Micșunicăi Chirac. M-am născut aici, am crescut aici, am copilărit aici și doar aici simt că trăiesc cu adevărat. Pentru mine, Gura Teghii este o gură de rai”. Așa își începe povestea Adrian Chirac, omul care își propune să schimbe în bine viața locuitorilor din Gura Teghii, un loc în care „mulți se întorc, dar puțini rămân”. Pentru aceasta însă, candidatul PSD are nevoie de sprijinul tuturor locuitorilor.

În cadrul unui clip publicat pe rețeaua de socializare Facebook, Adrian Chirac își spune povestea vieții începute și trăite la Gura Teghii, un loc mirific de pe harta județului Buzău. Candidatul PSD la Primăria Gura Teghii vorbește despre comuna sa în termenii cei mai frumoși, asta deși nu se teme să abordeze un subiect dureros:

„Mă uit acum și totul mi se pare pustiu. Viața ne-a împrăștiat pe toți. Unii ne-am întors, alții se topesc de dor prin țară sau printre străini. Mă gândesc mereu că în Gura Teghii toți se întorc, dar prea puțini rămân”.

Cum s-a ajuns aici? De ce bătrânii noștri rămân singuri și fără ajutor? De ce copiii din Gura Teghii nu au șanse egale cu cei de la oraș? De ce la alții se poate, și la noi nu? Sunt numai câteva dintre întrebările pe care Adrian Chirac și le pune în acest videoclip și, chiar dacă răspunsuri s-ar putea găsi, importantă e soluția:

Toți cei care mai putem, e timpul să facem un pas în față! Avem copii, avem nepoți și suntem datori să facem ceva.”

Adrian Chirac este candidatul PSD Buzău pentru Primăria Gura Teghii. În vârstă de 49 de ani, el se prezintă ca un candidat cu o viziune clară și cu hotărârea de a face din Gura Teghii un loc mai bun pentru toți locuitorii săi.

Adrian Chirac spune că este este un om al locului, un gospodar cu viziune pentru dezvoltarea comunei. Soț și tată, recent devenit bunic, Adrian Chirac spune că are legături trainice cu tot ce înseamnă Gura Teghii, cu locurile și cu oamenii săi, iar fiecare aspect al vieții comunității îl preocupă. De aceea și-a și propus să intre în cursa pentru câștigarea Primăriei Gura Teghii, o instituție care trebuie să devină motor al devzoltării localității.

Echipa sa de consilieri este diversă și echilibrată, mai spune Chirac, fiind formată atât din localnici, cât și fii și fiice ale satului reîntorși pentru a împărtăși din experinta lor câștigată în marile orase. Toți spun că interesele comunei vor prima, căci interesul comun nu este altul decât transformarea comunei Gura Teghii într-o localitate etalon.

Un alt atu al echipei conduse de Adrian Chirac îl reprezintă susținerea celui mai puternic partid din țară, aspect care, coroborat cu accesarea fondurilor europene, ar putea deveni garantul transformării în realitate a planurilor de dezvoltare a comunei.


Material de promovare electorală | Cod atribuit de AEP: 21240002

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button