Politică

Adrian Mocanu, noul șef al PNL Buzău

Fostul deputat Adrian Mocanu este noul președinte interimar al PNL Buzău, după ce deptatul Gabriel Avrămescu și-ar fi dat demisia din fruntea organizației județene. Totodată, din fruntea partidului a plecat și senatorul Vlad Pufu, șeful organizației municipale a PNL.

Totul ar fi început după ce deputatul Gabriel Avrămescu a anunțat că a ales să plece de la conducerea organizației PNL Buzău, după ce acest lucru i-ar fi fost cerut de conducerea centrală a PNL, la solicitarea PMP.

Este un proiect la nivel național, de coagulare a forțelor de dreapta în jurul PNL. Am făcut acest pas pentru binele partidului.”, a declarat Avrămescu pentru OPINIA.

În locul său, în funcția funcția de președinte interimar al PNL Buzău a fost numit Adrian Mocanu. Mutarea nu ar reprezenta o surpriză, mai ales că numele său era vehiculat de mai mult timp, Mocanu încercând în alte câteva rânduri să preia conducerea organizației PNL.

Adrian Mocanu nu a putut fi contactat telefonic și nici nu a răspuns solicitării noastre privind confirmarea sau infirmarea știrii apărute pe surse.

Vom reveni cu precizări din partea celor vizați de această mutare.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

6 Comments

 1. Acest personaj, vânător de partide și de funcții, va face ceea ca a făcut peste tot pe unde a fost. Dacă Romanescu a distrus PNL, după reorganizarea făcuta de dl Avramescu, PNL Buzău va fi distrus din nou. Un personaj care scrie Zmeieni, un personaj cu destule probleme. Sa stea la Pmp, umbla sa ajungă senator, deputat și sa nu facă nimic pentru Buzău.

 2. … îți dai seama ce fel de doctrină politică e in capul ăstuia ?…bubuie!… doctrina pesedenelista, adică circ și panaramă!….asta nu mai e politică!…

 3. Ferească Dumnezeu de așa ceva…
  Oameni buni, dragi buzoieni oare chiar nu există oameni capabili la Buzău? Oare nu există oameni care să fie contra PSD? Care să se lupte pt binele cetățenilor? Chiar atât de rău s-a ajuns, încât toate lichelele să ajungă șefi de organizații? Păi taică-său a fost condamnat in dosarul MATERNITATEA, mai știi ceva de această treabă nenea reporteru buzoian? Sau dacă sunteți plătiți toți (recte si alias tureacă) numai de bine scrieți?
  Cenzurează mă și tu că na, aveți cum să o faceți. Dar nu uitați că presa este plătită din banii noștri dar impotriva noastră.
  Mulțumesc.

 4. DOMNUL MOCANU DIN SMENI CU UN SINGUR E E BINE CA DIN ACESTIA NE CONDUCE CRED CA A LUAT SI DIPLOMA PE GENUNCHI NU CA DOAR ANI AU DE UNDE PARINTI FOSTI SEFI LA GARDA FINANCIARA BUZAU UN MARE TRASEIST POLITIC DAR ARE DE UNDE DA BANI LA PARTID

 5. Și o maimuță dacă pui pe listele PNL, PSD sau USR, acele maimuțe vor ajunge senatori și deputați, pentru că nu se alege omul ci poziția pe listă (faimoasa redistribuire de voturi la final) dintr-un număr dat de locuri disponibile pe județ. În cazul exclusiv de față, Mocanu pare că are niște polițe mai vechi de plătit… Doar dacă nu a sărăcit. Simțul ridicolului, chiar dacă personal nu îl are, este înconjurat de oameni care abundă cât de cât de el și care-l țin în frâu pe micuț.
  O altă variantă care nu m-ar mira deloc, având situația de față ca exemplu că totul este posibil, ar fi ca Avrămescu & Pufu să fi văzut pisica cuiva. Nu e ca și cum Pic&Poc ar fi așa de greu de desconspirat drept impostori în politică și afaceri, utilizatori slabi ai codurilor penal și civil, cod al muncii și cod administrativ. În situația aceasta e și normal să fie luată o măsură de avarie, anvelopată drăguț în cuvinte mari, precum un pod al prieteniei acoperit de garoafe roșii, ceea ce a dat nașterea lui Mocanu penelistul cel de îndată disponibil.
  Oricum, în Buzău, politica e jucată doar la nivel de sofism de vreo 4-5 amețiți care fumează pipă. Restul de politică e direct brațul armat, activ, și feroce și care e distribuit, câteva mii, prin firmele controlate de primării și consiliul judeșean, cu mercenari veniți din zona instituțională și care ar vota orice e în interesul lor financiar și moral – să câștigi emoțional în fața vecinilor, colegilor, amicilor etc. La restul nu ne prea pasă, dar sigur am fi cei mai buni conducători politici, dacă ne-ar lua cineva de acasă și ne-ar pune direct lideri de opinie, dacă se poate, peste toată movila de trânte și trânți de prin sediile de partid.
  Important e și că Toma știe că a mai ferit un glonte de argint, pentru că la fel de bine așa cum democratic a fost nominalizat direct de către Marcel C. în urmă cu 7 ani, la fel de bine poate să și nu mai. I-am scris o sesizare dlui primar pe buzăucityreport și m-a înjurat, cică-s ființă proastă. Am luat-o ca pe un sfat de la un expert.

  Adrian Mocanu în 2012, proaspăt deputat https://adevarul.ro/stiri-interne/societate/iata-pe-cine-ati-ales-interviu-cu-unul-dintre-cei-1391990.html
  Toma C-tin în 2012 (la 4 ani urma să închidă tot) când nu era ”bun” la proiecte europene https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/constantin-toma-si-a-bagat-in-insolventa-grupul-cu-afaceri-de-300-mil-euro-chiar-daca-am-fi-pe-profit-banii-nu-sunt-pentru-ca-nu-i-am-incasat-10595576

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button