Știrile zilei

Alertă în Buzău | Pacient periculos, evadat de la Spitalul Ojasca

Este alertă în județul Buzău, după ce un pacient al spitalului Ojasca, internat aici pentru viol, a părăsit fără drept unitatea medicală. Polițiștii și jandarmii au împânzit zona și l-au dat pe bărbat în urmărire națională.

Totul a început joi seară, în jurul orei 22.00, atunci când polițiștii din Buzău au fost sesizați prin apel 112 că un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, secția Ojasca, a părăsit fără drept unitatea medicală în care era internat pentru măsură de siguranță.

În urma sesizării, au fost mobilizate cu operativitate echipaje din dispozitivul de ordine publică, dar și polițiști de investigații criminale, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

Polițiștii au demarat activitățile specifice în vederea depistării persoanei și înlăturării oricărei eventuale stări de pericol. Concomitent, au fost organizate și instituite filtre pe căile principale de acces.”, a transmis IPJ Buzău, în urmă cu puțin timp.

Bărbatul, Mocanu Sorin, în vârstă de 36 de ani, din comuna Tâmboești, județul Vrancea, a fost dat în urmărire la nivel național.

„Semnalmente: înălțime 1,75 metri, constituție atletică, păr tuns scurt, ochi albaștri, ca și particularitate prezintă postura ușor aplecată în timpul mersului.

La momentul plecării din unitatea medicală, era îmbrăcat cu pijamale.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.”, a mai transmis IPJ Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!