Articolul zileiȘtirile zilei

Alertă la 112, în miez de noapte! Apelantele, două fete de 16 ani

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost încătușat, azi-noapte, de polițiștii buzoieni, după ce două fete au sunat la 112 și au spus că individul se masturbează în public. Oamenii legii l-au luat pe sus și l-au internat direct la Săpoca.

Incidentul a avut loc aproape de miezul nopții, în zona Unirii Sud. La un moment dat, cele două adolescente în vârstă de 16 ani ar fi zărit, în apropierea lor, un individ care își expunea părțile intime. Fetele au sunat imediat la 112, mai multe echipaje de poliție fiind direcționate spre locul indicat.

Polițiștii l-au găsit pe individ în apropiere și i-au pus cătușele, ducându-l apoi la secție pentru audieri. Așa au aflat că bărbatul locuiește în municipiul Buzău, are 47 de ani și este necăsătorit. După ce a fost sancționat pentru ultraj contra bunelor moravuri, buzoianul a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca.

  • Cele două fete nu au fost victimele unei agresiuni.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului nu au reieșit elemente juridice care să conducă spre ipoteza unei agresiuni. De altfel, nici fetele care au sunat la 112 nu ar fi declarat așa ceva. Totuși, asta nu diminuează gravitatea faptei, buzoianul riscând acum pedeapsa cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. – Codul Penal | Art 375 – Ultrajul contra bunelor moravuri.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button