AdministrațieCultură

Alo, Maternitatea?…

Maternitatea de pe Victoriei se deschide anul acesta, însă președintele CJ, Cristi Bîgiu, NU ȘTIE CÂND.maternitate

De altfel, nimeni n-a știut vreodată când se va deschide unitatea spitalicească din buricul Buzăului, pentru care s-au cheltuit miliarde și s-au făcut dosare la DNA.

Ea s-a ”semi-deschis” o dată, prin 2012, în sensul că doar s-a tăiat panglica și s-au adus câteva aparate medicale, închiriate și alea. Nu de alta, dar trebuia ca fotografia de grup cu aleșii locali ai vremii să iasă fain, mai ales că era campanie electorală.

După ce s-a schimbat domnia, s-a promis că maternitatea se va deschide, iar buzoiencele ne vor aduce pe lume copiii în condiții normale, că doar d-aia plătim taxe, nu ca să umflăm buzunarele unora..Cristi-Bigiu-16151

Iată că se împlinesc doi ani de când Cristinel Bîgiu a preluat șefia CJ, iar maternitatea nou-nouță așteaptă cuminte ca cineva cu capul pe umeri să-i desfacă lacătul și să-i redea utilitatea parcă uitată.

Prin noiembrie 2013, Bîgiu anunța că a primit de la Guvern suma de 5 milioane de lei, bani destinați achiziționării de aparatură medicală pentru noua maternitate.

Acum câteva zile, un post local de televiziune titra că suma de 3 milioane de lei a fost cheltuită pentru achiziționarea unei părți din aparatură, maternitatea mai având nevoie de încă 9 milioane (90 de miliarde de lei vechi) pentru a fi deschisă.

  • Avem încredere în modul în care se calculează banii în România și  oricum, nimeni nu mai numără... Buzoienii s-au săturat de vorbe, și vor fapte. Așa că, hai să încetăm să mai aruncăm vina pe foștii și să ne respectăm promisiunile. Doar așa putem să arătăm că NOI, suntem mai buni ca EI.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button