CORONAVIRUS

Andra și Măruță, SHOW de zile mari la Buzău, în noaptea de Revelion!

Petrecea de Revelion de anul acesta se anunță a fi una spectaculoasă. Primăria pregătește o listă de nume grele pentru noaptea dintre ani, cap de afiș fiind Andra, iar prezentator al întregii seri, nimeni altul decât cunoscut realizator TV Cătălin Măruță.

Pe lângă focurile de artificii şi cântăreții dragi buzoienilor, la spectacolul din Piața Daciei va sosi, la miezul nopții, îndrăgita interpretă și jurată Andra. Onorariul acesteia se situează în jurul sumei de 20.000 de euro, iar prestația sa va dura în jur de 30 de minute.

Spectacolul din Piața Daciei va fi prezentat de Cătălin Măruță, care se va afla pe scenă întreaga seară. El va introduce cântăreții în scenă și va ura buzoienilor „La mulți ani” în timp ce artificiile vor lumina cerul la miezul celei mai așteptate nopți din an.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

5 comentarii

  1. 2000 euro pt 30 minute cu Andra????????? a innebunit lupul….alta nulitate nu gasea…in construirea unor piste pt biciclete in oras nu ar investi..si multe altele de care orasul are nevoie…

  2. 20000 euro pentru 30 min? Doamne si cand vezi ca in cartierele marginase nu pune un globulet sa lumineze in perioada sarbatorilor, sa simta si locuitorii acelui cartier ca vin sarbatorile, strazile din dorobanti 2 sunt sub orice critica- astea nu se vad? Sa-i fie rusine domnului primar. Da prea multi bani pe chefuri si apoi ne mareste taxele. Sa faca locuri speciale unde sa batem covoarele, nu sa dea ordonanta ca nu mai avem voie sa batem covoarele in fata blocului, noi trebuie sa stam cu mizeria in casa, nu!

  3. BA VOI SUNTETI BATUTI IN CAP? CUM NAIBA SA DATI ATATIA BANI OAMENILOR ASTORA???????? CE LEGATURA AU EI CU ORASUL ASTA??INTELEGEAM DACA ERA VORBA CA UNUL DINTRE EI 2 SA FIE DIN BUZAU DAR NU ASA,JALNIC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!