Administrație

Anunţ important pentru şoferi: Un NOU SEMN DE CIRCULAŢIE amplasat, de astăzi, pe drumurile publice

În Buzău, astfel de semne ar putea fi montate în zone precum cele două curbe de pe Șoseaua de Centură sau în mai multe puncte de pe DN2E85, considerat „șoseaua morții”.libertatea_semn_12131500_60373900
Începând de astăzi, șoferii din întreaga țară vor putea vedea, pe anumite segmente ale drumurilor publice. Este vorba despre triunghiul roșu cu bulina neagră, introdus în Codul Rutier dupa modelul mai multor tari europene.
Semnul va fi amplasat in zonele considerate cu risc, pe drumurile nationale care au zone în care şi-au pierdut viaţa mai multe persoane. Este vorba despre acele locuri unde se produc accidentari dese, unele dintre ele foarte grave, cu victime. Numai în Bucuresti, de pilda, exista cel putin 33 astfel de zone, relatează RomâniaTV.
Pentru inceput, autoritatile din intreaga tara vor amplasa peste 40 de panouri pe drumurile nationale care au zone devenite adevarate capcane ale mortii.
În Buzău, există mai multe locuri unde se produc frecvent accidente de circulație soldate cu morți și răniți. Unul ditre acestea este „curba morții” de pe varianta ocolitoare a Buzăului, supranumită astfel din cauza tragediilor care se petrec acolo. Recent, autoritățile au montat parapeți care delimiteaă sensurile de mers. Chiar și așa, în județ încă se produc accidente grave, cauzate de viteză și neatenția șoferilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button