Anunțuri

ANUNȚ: Avarii ale Companiei de Apă

Compania de Apă Buzău prin Centrul Operațional Monteoru anunță utilizatorii din localitatea Monteoru că, în data data de 17.12.2019 în intervalul orar 10:20 – 12:20, întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, pe străzile Huioaba si Păducel, fiind afectați un număr de 35 de abonați.

Măsura este necesară pentru remedierea unei avarii pe strada Huioaba.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurându-vă, totodată, că echipele specializate ale Companiei de Apă Buzău intervin la fața locului si iau toate măsurile ce se impun pentru reluarea furnizării serviciului in cele mai bune condiții.

Vă mulțumim pentru ințelegere!


ANUNȚ

– lucrare neprogramată in data de 17.12.2019-

Str. Unirii, Municipiul Buzău

Compania de Apă Buzău, anunță utilizatorii că, în data de 17.12.2019, în intervalul orar 11:00-12:30, întrerupe serviciul de alimentare cu apă potabilă pe strada Unirii din Municipiul Buzău, fiind afectați abonații din blocul 25F și Farmacia IRIS.

Măsura este necesară pentru remedierea unei avarii la rețeaua de alimentare cu apă potabilă la blocul 25F.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurându-va, totodată, că echipele specializate ale Companiei de Apă Buzău intervin la fața locului si iau toate măsurile ce se impun pentru reluarea furnizării serviciului in cele mai bune condiții.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close