Comuna GălbinașiȘtirile zilei

Anunț pentru locuitorii comunei Gălbinași

Utilizarea unei platforme online pentru plata impozitelor și a taxelor aduce avantaje atât pentru contribuabili, cât și pentru autoritățile fiscale.

Astăzi, Primăria comunei Gălbinași i-a anunțat pe locuitorii săi că își pot plăti amenzile, taxele și impozitele locale pe site-ul GHIȘEUL.RO, o platformă sigură și ușor de utilizat.

Există mai multe avantaje ale utilizării platformei:

  • plata online poate fi efectuată oricând, inclusiv în afara orelor normale de lucru ale instituțiilor financiare sau fiscale;
  • accesul este posibil din orice loc: de acasă, de la birou sau din orice alt loc cu acces la internet;
  • plata online elimină necesitatea de a aștepta la ghisee sau de a sta în cozi lungi;
  • tranzacțiile online sunt, de obicei, rapide și eficiente, reducând timpul necesar pentru a finaliza procesul de plată;
  • plățile online sunt protejate de protocoale de securitate, asigurând confidențialitatea și integritatea datelor financiare;
  • accesul la istoricul plăților este rapid și ușor de monitorizat.

Iată ce a transmis primarul comunei Gălbinași, în urmă cu puțin timp:

„Stimați locuitori ai comunei Gălbinași,
Vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 28 februarie 2024, vă veți putea plăti amenzile, taxele și impozitele locale nu doar fizic, ci și online, prin intermediul platformei GHISEUL.RO .
Cum se utilizează platforma?
Oricine poate utiliza Ghișeul.ro. Datele de acces pot fi obținute usor si rapid, prin introducerea CNP-ului și a datelor de pe cardul bancar personal.
După parcurgerea acestor pași, userul și parola vă vor fi trimise imediat pe adresa de e-mail furnizată, după care veți putea vizualiza și achita obligatiile de plată.
Dacă vreți să scutiți timp cu plata taxelor, vă încurajăm să utilizați această platformă sigură și rapidă.
Detaliile privind modul de efectuare a plății prin intermediul platformei GHISEUL.RO le regăsiți accesând linkul de mai jos:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Anul asta am ratat la mustata, dar e bine si asa!
    Din nefericire, asfaltul si cainii sunt doua bube mari pentru intreaga comuna Galbinasi, din ce am constatat eu, din exterior. Hai ca un pospai de asfalt pe ulitele deja sau niciodata asfaltate se mai poate rezolva rapid, ca doar nu e nevoie de terasament de autostrada, dar problema maidanezilor cred ca e mai grava decat la Pogoanele si e doar o problema de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button