AnunțuriȘtirile zilei

ANUNŢ PUBLIC: “AUTORIZARE CONSTRUIRE SEDIU DRDP-BUZAU (SPAȚII BIROURI)” pentru imobilul situat în intravilanul Municipiului Buzău, Bulevardul Gării, N.C. 68040.

Stimaţi cetăţeni,

În vederea implicării cetățenilor în procesul de informare publică a unui Plan Urbanistic Zonal, aducem la cunoştinţă că CNAIR – DRDP BUZĂU cu sediul în Mun. Buzău, str. Independenței, nr. 63, jud. Buzău a demarat etapa privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru AUTORIZARE CONSTRUIRE SEDIU DRDP-BUZAU (SPAȚII BIROURI)” pentru imobilul situat în intravilanul Municipiului Buzău, Bulevardul Gării, N.C. 68040.

Consultarea propunerilor pentru P.U.Z. se poate face pe site-ul www.primariabuzau.ro, secţiunea Urbanism – Anunţuri publice privind documentaţii de urbanism.

Propunerile / observațiile vor fi transmise prin poştă (Primăria Mun. Buzău, Piaţa. Daciei, nr. 1) sau on-line ([email protected]), până la data de 04.07.2023.

Răspunsul la observaţiile transmise va fi afişat pe pagina de internet a Primariei Municipiului Buzău – www.primariabuzau.ro – în perioada: 05.07.2023 – 14.07.2023.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!