Știrile zilei

Apartament în flăcări, în municipiul Buzău | O persoană se află înăuntru

UPDATE: Din păcate, în interiorul locuinței a fost găsită carbonizată o persoană de sex feminin. Persoana evacuată este în viață, dar a suferit arsuri de gradul II la nivelul feței și o intoxicație cu fum.

În urma incendiului produs pe Aleea Zorilor, la U.P.U-SMURD a fost transportată o femeie în vârstă de 88 de ani, care a suferit o arsura prin flacăra de gr. I-II A, la nivelul feței. La acest moment pacienta este stabilă hemodinamic si respirator, constienta, în curs de investigatii.”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău.


ȘTIREA INIȚIALĂ: Joi dimineață, în jurul orei 07:00, pompierii buzoieni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din municipiu.

Primele date arată că este vorba despre un apartament situat într-un bloc de pe strada Zorilor, cartierul Crâng.

Ajunși rapid la fața locului, pompierii au constatat că incendiul cuprinsese întreaga locuință. Au reușit să evacueze o persoană ce prezenta arsuri, însă, din informațiile lor, înăuntru se mai află un om.

În acest moment, pompierii încearcă să stingă flăcările, pentru a putea pătrunde înăuntru în condiții de siguranță.

Iată informarea din această dimineață a ISU Buzău:

„În urma cu câteva minute pompierii au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din mun Buzău.

Pompierii au ajuns de îndată la fata locului unde au constatat ca incendiul se manifesta generalizat la locuinta, evacuand din incinta apartamentului o persoana cu arsuri.

Din informații, în interior se mai afla o persoana și se acționează pentru pătrunderea, în condiții de siguranță în interior.”

Vom reveni cu amănunte.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button