EducaţieȘtirile zilei

Au început înscrierile la Palatul Copiilor Buzău | Cursuri gratuite în cadrul a 33 de cercuri

Recent, Palatul Copiilor Buzău a lansat oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024. „Participarea la cursuri este gratuită, orarul este flexibil, iar cursurile se pot desfășura chiar și sâmbăta sau duminica.”, anunță directorul instituției, prof. dr. Veronica Trandafir.

Și anul acesta, Palatul Copiilor Buzău a rămas fidel misiunii sale de a susține o educație în schimbare, orientată spre valori democratice și umaniste, care oferă fiecărui copil, tânăr și cadru didactic șansa de a-și atinge propria excelență. Luni, instituția condusă de prof. dr. Veronica Trandafir a lansat tuturor copiilor și elevilor din Buzău provocarea de a se înscrie la cursurile Palatului Copiilor.

Înscrierea presupune completarea unei fișe, care poate fi găsită în postarea de la finalul articolului, și depunerea unei copii de pe certificatul de naștere al copilului. Înscrierile se pot face atât la sediul instituției de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 20, cât și online, la adresa: https://www.palatulcopiilorbuzau.ro/ .

Mai multe detalii puteți găsi în postarea de pe pagina de facebook a Palatului Copiilor Buzău:

Bună ziua, dragi copii! Bună ziua, stimați părinți! Bună ziua, stimați colaboratori/parteneri, profesori din unitățile/instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Buzău!
Vă așteptăm cu mare drag, și anul acesta, la cercurile noastre de la Palatul Copiilor Buzău și de la Cluburile Copiilor din județ: Beceni, Berca, Nehoiu, Pătârlagele, Pogoanele și Rm. Sărat! Înscrierile se pot face pe tot parcursul lunii septembrie 2023, în intervalul orar 9.00-17.00, atât la sediul Palatului Copiilor din municipiul Buzău, situat pe bulevardul Nicolae Bălcescu la nr. 20 (lângă Hotel Art), cât și la sediile cluburilor noastre din județ. VĂ MULȚUMIM!
FOARTE IMPORTANT: PARTICIPAREA LA CERCURI ESTE GRATUITĂ!
Care sunt documentele care sunt necesare la înscriere?
1. Cerere/Fișă tip de înscriere – atașată prezentului mesaj;
2. Copie de pe certificatul de naștere – pentru copilul înscris.
Pentru detalii privind înscrierea la cerc, puteți suna la următoarele numere de telefon:
1. Secretariatul Palatului Copiilor Buzău: 0238/715560.
2. Clubul Copiilor Beceni – responsabil, prof. Oțelea Dragoș: 0768640082.
3. Clubul Copiilor Berca – responsabil, prof. Popescu Florentina: 0740150187.
4. Clubul Copiilor Nehoiu – responsabil, prof. Tudor Adrian: 0748770840.
5. Clubul Copiilor Pătârlagele – responsabil, prof. Ghinea Lotty: 0723295071.
6. Clubul Copiilor Pogoanele – responsabil, prof. Enache Stanca: 0728990617.
7. Clubul Copiilor Rm. Sărat – responsabil, prof. Morogan Victorița: 0766520054.
DE CONSULTAT: Oferta Educațională a Palatului Copiilor Buzău pentru anul școlar 2023/2024, ofertă care include și Cluburile Copiilor din județ: Beceni, Berca, Nehoiu, Pătârlagele, Pogoanele, Rm. Sărat – atașată prezentului mesaj.
NOUTĂȚI: Cadrele didactice din instituția noastră de învățământ au pregătit, pentru anul acesta școlar, în cadrul cercurilor pe care le coordonează, pe lângă activitățile incluse în programa obligatorie de cerc, și activități extracerc variate și interesante, care, cu siguranță, vor răspunde dorințelor și nevoilor de dezvoltare individuală, nevoi ale copiilor noștri.
SĂ AVEM CU TOȚII UN AN ȘCOLAR FOARTE BUN, liniștit, cu sănătate și putere de muncă, spor în toate, bucurii, dar și cu rezultate profesionale și personale de excepție!!!
Director,
Prof. dr. Veronica TRANDAFIR (0724590865)
ALTE INFORMAȚII UTILE:

– Fișa de înscriere on-line se poate accesa pe site-ul Palatului Copiilor Buzău: ,,Fișa de înscriere on-line”: https://www.palatulcopiilorbuzau.ro/

– Conform ,,Regulamentului de organizare și funcționare a palatelor și cluburilor copiilor” (Ordinul MECS nr. 4624/2015, în vigoare), vârsta copiilor care se pot înscrie trebuie să fie cuprinsă între 5 și 18/19 ani (școlarizați în învățământul preuniversitar preșcolar, primar, gimnazial sau liceal).
– Puteți opta doar pentru una dintre formele de înscriere: 1.) on-line sau 2.) completarea fișei de înscriere la sediul instituției noastre.
– Un copil poate fi înscris la un număr de maximum 5 (cinci) cercuri diferite.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button