Știrile zilei

Au început lucrările | Veste bună pentru generația tânără

Au început lucrările la șantierul Bazei Sportive Tip I din comuna Mărăcineni. Potrivit unui anunț al primarului Constantin Dumitru, aici va fi construit, în următoarele luni, un complex modern ce va dispune de teren de fotbal, handbal, baschet, volei și tenis, precum și de o clădire administrativă și de vestiare, cu suprafața de aproape 400 mp.

Localizată în satul Mărăcineni, la capătul străzii Balastierei, noua bază sportivă ocupă un loc strategic, fiind situată în apropierea altor obiective importante.

Complexul sportiv cuprinde un teren multifuncțional de dimensiuni generoase (40x20m), dedicat practicării sporturilor precum fotbalul, handbalul, baschetul, voleiul și tenisul.

Acesta va fi însoțit de o clădire modernă, ce va adăposti vestiarele, asigurând confortul și utilitățile necesare sportivilor.

De asemenea, baza sportivă va beneficia de parcare, iar curtea alei pietonale și spații verzi.

Investiția totală se ridică la 10.409.850 de lei și este asigurată de Compania Națională de Investiții.

„Dragi prieteni,

Așa arată șantierul viitoarei Baze sportive Tip I, care se construiește în comuna noastră. Lucrările au început și înaintează într-un ritm bun, iar noi sperăm ca în luna iunie a acestui an să avem proiectul finalizat.

Baza sportivă este situată în satul Mărăcineni, la capătul străzii Balastierei, în vecinătatea unui alt obiectiv frumos, pe care îl vom inaugura curând.

Complexul cuprinde teren multifuncțional pentru fotbal, handbal, baschet, volei și tenis (40x20m), clădire pentru vestiare, parcare, alei pietonale și spații verzi.

Pe lângă teren, baza va dispune de o clădire de 395.88 mp, construită în regim P+1, în care vor fi amenajate vestiarele.

Investiția totală se ridică la 10.409.850 lei, iar lucrarea va fi realizată prin Compania Națională de Investiții.

Să aveți o zi minunată și să auzim numai de bine!”, a transmis Constantin Dumitru, primarul comunei Mărăcineni

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. La Buzău și localitățile limitrofe ,toată lumea face sport. Lucrările incep in an electoral că sa se termine (poate) in alt an electoral. Oare asta își doreau locuitori? Nu spune nimeni nimic de costurile de întreținerea anuale și de unde bani.

  2. Comentariu de Garcea. Bazele sportive sunt foarte utile. Aceasta va fi folosită și de buzoieni, nu doar de cei din Mărăcineni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button