CORONAVIRUS

Au sosit brazii! Premiera de anul acesta

Au fost aduși brazii care vor împodobi Piața Daciei și Orășelul Copiilor din Buzău. Pentru prima datăm arborii nu au mai fost aduși de la Covasna, ci din județul Buzău.

Bradul din Orășelul Copiilor provine de la Direcția Silvică, iar cel din Piața Dacia a fost adus din comuna Movila Banului, din curtea unei femei care a ținut să îl doneze municipalității buzoiene. El are circa 25 de metri înălțime și a fost deja montat în fața Palatului Comunal, urmând să fie împodobit și gătit de sărbătoare.

Potrivit conducerii Primăriei, sumele cheltuite anul acesta pentru brazii de Crăciun sunt reduse, unul fiind obținut prin donație, iar pentru celălalt a fost aplicat preţul practicat de Romsilva, care include şi transportul.

„Azi a sosit bradul de Crăciun! În zilele următoare va fi montată plasa de lumini ce va împodobi piața și celelalte ornamente astfel încât, de Ziua Națională, Târgul de Crăciun își va deschide porțile într-o atmosferă de vis pentru toți buzoienii!”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu pe Facebook.

Iluminatul festiv va fi aprins la Buzău pe 1 decembrie, atunci când se va deschide târgul de sărbători şi va avea loc spectacolul dedicat Zilei Naţionale a României. O noutate în acest an o reprezintă și instalarea unei plase de lumini deasupra platoului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button