AdministrațieȘtirile zilei

Au venit semafoarele pentru Crâng și Frăsinet! | Iată când vor fi montate

Urbis-Serv a primit semafoarele ce urmează a fi montate în două puncte cheie din municipiul Buzău. Astfel, conform deciziilor luate în Comisia pentru securitate rutieră, în următoarele zile va fi montat un semafor cu buton pe strada Frăsinet, în dreptul blocului A5, după care va fi semaforizată și intersecția bulevardelor Nicolae Bălcescu și Mareșal Alexandru Averescu, în fața porții Crângului.

Potrivit directorului societății care se va ocupa de lucrări, mâine vor începe săpăturile pentru montarea semaforului de la Kaufland, o zonă ce a trezit interesul autorităților după accidentele produse aici. Odată montat semaforul de pe Frăsinet, angajații Urbis vor începe lucrările pentru punerea în funcțiune a celor trei semafoare din intersecția de la Crâng:

Măsurile au fost aprobate în Comisa pentru securitate rutieră după ce pe Făsinet s-au produs două accidente grave în decurs de numai o săptămână. Motivul, cele două treceri de pietoni deosebit de periculoase, coroborate cu neatenția unora dintre șoferi. 

Cât privește decizia privind semaforizarea intersecției de la Crâng, un cetățean fost cel care a înaintat această propunere primarului municipiului Buzău pe un site dedicat sesizărilor către municipalitate. El a vorbit despre aglomerația produsă în weekend din cauza fluxului de pietoni care se plimbă pe bulevard și în cel mai mare parc al Buzăului.

Potrivit anunțului făcut de Primărie, trecerea de la Kaufland va fi semaforizată cu buton pentru temporizarea traficului pietonal și accesul către centrul comercial, în timp ce intersecția de la Crâng va avea semafoare convenționale, cu secunde, interconectate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button