SportȘtirile zilei

AUDIO: „Sunt pe viață fanul tău!” Ascultă noul imn al Gloriei Buzău!

Dublă sărbătoare, pentru fanii Gloriei! Astăzi, începând cu ora 18.00, buzoienii vor sărbători promovarea formaţiei SCM Gloria Buzău, în liga a 2-a de fotbal și lansarea noului imn al clubului.

Astăzi, Gloria va întâlni pe teren propriu echipa FC Botoşani II, într-un meci contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii a 3-a, Seria 1. Cu cinci etape înainte de finalul campionatului, jucătorii antrenaţi de George Timiş sunt promovaţi matematic în eşalonul second.

Promovarea Gloriei Buzău în liga secundă de fotbal va putea fi sărbătorită de suporteri, sâmbătă, începând cu ora 18:00. Într-un meci contând pentru etapa a 26-a a Ligii a 3-a, Seria 1, SCM Gloria Buzău va întâlni pe teren propriu formatia FC Botoşani II.  În acest meci, fotbaliştii buzoieni vor juca pentru public, echipa fiind deja promovată în Liga a 2-a, cu cinci etape înainte de finalul campionatului.

Toţi cei prezenţi vor avea parte atât de o atmosferă plăcută, având în vedere că pe stadionul din Crâng va răsuna, pentru prima dată, noul imn al SCM Gloria Buzău.

Intrarea publicului este liberă.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: