Râmnicu SăratȘtirile zilei

Autobuzele electrice au ajuns în oraș | Galerie foto

În municipiul Râmnicu Sărat vor circula 8 autobuze electrice, pe care autoritățile locale le-au cumpărat în vederea dezvoltării transportului public de călători.

Anul acesta, municipiul Râmnicu Sărat va face trecerea către un transport urban modern și sustenabil, prin intermediul autobuzelor electrice ce vor funcționa pe toate traseele urbane, inclusiv pe cele către cartierele mărginașe.

Potrivit unui anunț făcut recent de reprezentanții municipalității râmnicene, depoul care va deservi cele opt autobuze va oferi condiții de încărcare, salubrizare, precum și de management integrat, într-o viziune care să acopere municipiul în toate punctele sale.

În cadrul aceluiași proiect de mobilitate urbană vor fi incluse și 30 de biciclete, cu zonele lor de parking, oferindu-se astfel o soluție alternativă de transport.

Investițiile sunt realizate de către Primăria municipiului Râmnicu Sărat, cu fonduri europene.

Cinci dintre autobuze sunt prevăzute cu 26 locuri, iar trei au 56 de locuri, capacități suficiente pentru operarea serviciului de transport public local din municipiul Râmnicu Sărat.

Autobuzele sunt fabricate de ATP Trucks Automobile, compania românească producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane.

GALERIE FOTO:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button