CORONAVIRUS

Azi-noapte, în Buzău | Eveniment rutier în zona gării (FOTO)

Un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale s-a produs azi-noapte în municipiul Buzău, foarte aproape de gară. Două mașini s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate într-o intersecție.

Impactul s-a produs în jurul orei 02:00, în zona străzii Filantropiei. Din datele de la fața locului, se pare că un șofer a ignorat semnificația indicatorului „Oprire” și a acroșat un alt autoturism.

Unul dintre șoferi s-a plâns de dureri la membrele inferioare, motiv pentru care la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Niciuna dintre persoanele implicate în eveniment nu au dorit să fie transportate la spital.

În zonă a sosit și un echipaj de poliție, mai ales că strada s-a umplut rapid de curioși scoși din case de bubuitura puternică.

Un alt accident rutier s-a produs azi-dimineață pe E85, la Căldărușanca. O tânără în vârstă de 17 ani și copilul ei de doi ani au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Buzău după ce mașina condusă de concubinul acesteia s-a răsturnat, pe fondul vitezei excesive.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: