Știrile zilei

BAL MASCAT! | Liceenii din Buzău sunt invitați

O sală, câțiva tineri și un politician suficient de curajos încât să spună „Da!” unui proiect nemaiîntâlnit până acum. Așa a luat naștere Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret din cadrul Consiliului Județean Buzău, proiect susținut de vicepreședintele Romeo Lungu, în cadrul căruia câțiva tineri inimoși pun la cale activități din ce în ce mai interesante.

Prima acțiune de anvergură a CCPT-iștilor conduși de liceanul Ștefan Gorgoteanu o constituie balul mascat de pe 8 iunie, organizat în scop caritabil la „The Lounge by Acquario” din Buzău. Evenimentul își propune să îmbine distracția cu treaba serioasă, în discuție fiind, în primul rând, dorința de a strânge bani pentru semenii aflați în  nevoie.

Romeo Lungu – Vicepreședintele Consiliului Județean Buzău

Ieri, membrii Consiliului au primit OK-ul vicepreședintelui Romeo Lungu și au trecut la treabă. Locația este stabilită, intervalul orar este 18:00-23:00, iar participanții vor fi selectați din rândul liceenilor.

Cei care doresc să participe la evenimentul de pe 8 iunie trebuie să achiziționeze un bilet în valoare de 20 de lei de la membrii Consiliului Județean al Elevilor, care sunt prezenți în toate liceele buzoiene.

Ştefan Gorgoteanu este elev în clasa a X-a la Colegiul „B. P. Hasdeu” şi mai ocupă funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Buzău.
  • Banii strânși vor fi folosiți pentru ajutorarea unei familii nevoiașe din Gălbinași.

O activitate similară a avut loc la începutul acestui an, atunci când membrii Consiliului Județean pe Probleme de Tineret au strâns bani pentru ajutorarea elevei de 13 ani, din Săgeata, care locuia alături de familie într-o cameră neîncălzită.

De asemenea, toți banii strânși în urma balului organizat de CCPT pe 8 iunie vor fi direcționați către una dintre cauzele sociale identificate de membrii consiliului la nivelul județului Buzău. Este vorba despre o familie din Gălbinași, care are nevoie de aragaz, frigider, televizor și alte aparate de uz casnic.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Foarte frumos! Romeo poate merge asa, nu cred ca are nevoie de masca. O alta varianta ar fi sa se costumeze in…. arbitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: