Știrile zilei

Bate vântul prin restaurantele din Buzău

Bate vântul prin restaurantele din Buzău, după restricțiile impuse de guvernul PNL. Pentru că procentul vaccinaților este încă scăzut, din localurile de alimentație publică au dispărut clienții, iar patronii se tem că vor da faliment.

Ziua de luni a fost prima în care în restaurantele din Buzău a bătut vântul. Intrarea în vigoare a restricțiilor impuse de guvern a determinat o scădere semnificativă a clienților care trec pragul localurilor.

De luni, numai persoanele vaccinate și cele care au trecut prin boală în ultimele 6 luni mai pot intra în restaurante, motiv pentru care și vânzările au scăzut semnificativ. Mai mult decât atât, programul s-a scurtat, la ora 21:00 toate untățile de alimentație fiind obligate să închidă.

Mădurile sunt dure, dar trebuie respectate. Într-o declarație de presă din ziua instalării sale la „Casa Albă” prefectul Buzăului le-a transmis oamenilor de afaceri  că, „dacă vor veni în întâmpinarea restricțiilor cu bună credință”, vor avea tot sprijinul Prefecturii pentru „motorul  economic să funcționeze”

„Mesajul nostru,  ca echipă completă, e că măsurile de restricție vor fi aplicate cu fermitate și cu determinare dar vreau să dau și un mesaj  către mediul economic din Buzău. Toți agenții economici dacă vor veni în întâmpinarea restricțiilor cu bună credință vor avea din partea noastră tot sprijinul pentru ca motorul  economic să funcționeze. Avem în primul rând în atenție viața oamenilor dar nu vrem să luăm măsuri de oprire a economiei.”, a spus Daniel Țiclea într-o declarație consemnată de Șansa News.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Mesajul, postat de dvs ca fiind al prefectului, este exact cum v-a fost transmis? Daca da, trebuie sa spun ca rar mi-a fost dat sa vad o aberatie gramaticala mai mare.
    Nu ma refer la continut, ci la gramatica! Daca este nevoie, pot argumenta, desi mi-ar lua cam mult spatiu, pentru ca sunt numai prostii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: