CORONAVIRUSȘtirile zilei

BMW făcut scrum. Șofer de 19 ani, la al doilea accident în doar trei luni de la obținerea permisului

Un tânăr de 19 ani, din Viperesti, a reușit contraperformanța de a provoca două evenimente rutiere în numai trei luni de când are permisul de conducere. Dacă prima dată a scăpat doar cu mașina „șifonată”, ieri, tânărul și-a văzut autoturismul în flăcări, după ce s-a speriat și a intrat într-un cap de pod.

Evenimentul rutier s-a produs ieri, pe DN 10, la Viperesti. Din cercetările Politiei, pe fondul vitezei excesive, șoferul a tras brusc de volan și s-a oprit într-un cap de pod.

Mașina s-a aprins instantaneu, însă, din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.

Autoturismul a ars aproape în întregime. Permisul tânărului n-a avut însă de suferit, evenimentul rutier fiind încadrat ca … tamponare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

8 comentarii

  1. Pana ce nu omoară pe cineva nu se lasă. Auto accidentarea aia înseamnă neidemanare combinata cu vitezomani duce la ucidere sau sinucidere. Dacă moare singur e tragedia lui și alor lui părinți dar de sa ucidă pe alții?

  2. Prietene in loc sa pui la indoiala parerile colegilor de trafic mai bine ti-ai lua ore de conducere ca tu esti pericol public.

  3. Pe bune…. Doua accidente în 3 luni și Încă are permisul și eu aștept ca prostul de 7 luni sa îl recuperez pe al meu…. Mna ce sa zic… Cercetările astea… ce repede se rezolva la unii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: