Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

ULTIMA ORĂ: Noi interdicții, instituite prin Ordonanța Militară Nr. 3

Ministrul Administrației și Internelor, Marcel Vela, a anunțat că a fost emisă o nouă Ordonanță Militară, cea de-a treia, prin care se introduc noi restricții de circulație, care se aplică de pe 25 martie, de la ora 12:00. Astfel, persoanele cu vârsta împlinită de 65 de ani au voie să iasă din locuință doar între orele 11:00 și 13:00. Totuși, anumite categorii beneficiază de excepții.

Începând de mâine (ora 12:00), se interzice circulația tuturor persoanelor în afara gospodăriei, cu excepția anumitor urgențe: probleme medicale ce nu pot fi amânate, interes profesional, asigurarea de bunuri necesare vieții, îngrijirea unui minor sau a unor persoane vârstnice, deplasarea pentru nevoile animalelor de companie.

Persoanele de peste 65 de ani se pot deplasa numai în intervalul orar 11:00:13:00. Ministrul Vela a anunțat că piețele agroalimentare vor rămâne deschise.

De asemenea, zborurile din și dinspre Franța și Germania au fost suspendate. Măsura se aplică de mâine, de la ora 23:00 a României pentru toate aeroporturile din țară.

Vom reveni!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button