Știrile zilei

Buget aprobat, la Consiliul Județean | 20 de milioane de euro merg către investiții

Județul Buzău are, în sfârșit, un buget consolidat aprobat. Aleșii au votat, astăzi, proiectul de aprobare a bugetuluii care se ridică, în acest an, la suma de 55 de milioane de euro. O mare parte din acești bani este alocată investițiilor.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, bugetul de anul acesta este unul echilibrat. Din cele cincizeci și cinci de milioane de euro disponibile, douăzeci vor fi cheltuite cu investițiile în dezvoltarea județului, prin aceasta înțelegând modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea unităților medicale, reabilitarea unor clădiri ce adăpostesc instituții, construirea de noi stabiliment și, în general, crearea unor condiții de viață mai bune pentru buzoieni.

Pe lângă bugetul alocat județului Buzău, președintele CJ ia în calcul să atragă în continuare fonduri europene și guvernamentale, astfel încât proiectele propuse să aibă finanțare certă.

Restul sumei de 35 de milioane de euro este alocat cheltuielilor de funcționare ale Consiliul Județean și ale tuturor instituțiilor subordonate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close