CORONAVIRUS

BUZĂU: 12 șoferi au rămas pietoni, după ce au fost trași pe dreapta de polițiști

Acținunile preventive din ultimele zile ale Poliției Rutiere din Buzău i-au lăsat fără permisul de conducere pe 12 conducători auto, care au comis abateri de la regulile de circulație și au fost trași opriți de oamenii în uniformă.
În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat 239 de sancţiuni contravenţionale, 137 dintre cei care au comis abateri în pol ruttrafic fiind conducători auto, 18 pietoni şi 14 căruţaşi.
Nu mai puțin de 88 dintre contravenţii au fost constatate la regimul legal de viteză, împotriva a doi şoferi care şi-au condus autoturismele cu 104 km/h, respectiv 106 km/h în localităţi de pe DN 2 E85 fiind luată și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.
Poliţiştii rutieri au mai reţinut miercuri alte 10 permise de conducere, dintre care unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, şapte pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea şi depăşirea, unul pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului şi unul pentru circulaţie pe contrasens.
Valoarea totală a amenzilor aplicate în ultimele 24 de ore a fost de 40.105 de lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button