Știrile zilei

BUZĂU: Anunț despre talcioc!

Talciocul duminical aduce în fiecare săptămână în incinta Drăgăicii șapte, opt mii de buzoieni, veniți să târguiască sau să mănânce o porție de mici gustoși la terasa lui Bălan. De sărbătorile mari însă, talciocul nu se mai ține.

Anul acesta, având în vedere interesul mare al publicului pentru târgul de duminică, reprezentanții S.C. „Piețe, Târguri și Oboare” au decis să nu mai anuleze, ci să devanseze data organizării talciocului ce pica fix în ziua de Paști.

Astfel, talciocul din data de 28.04.2019, se va ține cu o zi mai înainte, adică sâmbătă, 27.04.2019. Programul va fi cel obișnuit al zilei de târg, adică se va deschide la ora o5.00 și va ține până în jurul orei 12:00.

Modificarea este valabilă DOAR pentru Sărbătorile Pascale de anul acesta, urmând ca, începând de săptămâna următoare (5.05.2019), talciocul să aibă loc tot duminica.

Anul trecut, reprezentanții S.C. „Piețe, Târguri și Oboare” Buzău au luat decizia organizării talciocului și în ziua de sâmbătă. Deși nu în același număr ca duminica, buzoienii au răspuns acestei oferte și calcă pragul Drăgăicii și sâmbăta.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */