Știrile zileiUtile

Ce pot face buzoienii cu bradul de Crăciun

Și anul acesta, buzoienii pot depozita brazii de Crăciun în vecinătatea platformelor de gunoi, anunță directorul RER Sud, Liviu Mocanu. De aici, arborii vor ajunge la un tocător care îi va transforma în peleți.

Dacă buzoienii care locuiesc la bloc pot lăsa brazii lângă platformele de gunoi, locuitorii de la case sunt sfătuiți să scoată brazii în fața porții, în ziua obișnuită de colecare. De aici, angajații companiei de salubritate îi vor ridica împreună cu gunoiul.

Potrivit directorului RER, brazii vor fi introduși într-un tocător, iar din rumegușul și lemnele rezultate se vor face peleți utilizați la încălzire.

Și în anii trecuți, RER Sud le-a dat posibilitatea buzoienilor de a depozita brazii lângă platformele de gunoi. În curând, compania va finaliza construirea unei stații de compost, ce va folosi ca materie primă brazii de Crăciun.Ce pot face buzoienii cu bradul de Crăciun

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button