Educaţie

Buzău, destinația preferată a olimpicilor / După astronomie, ISJ organizează Olimpiada Națională de Tehnologia Informației și Comunicării

Consiliul Județean Buzău va semna un parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, în vederea organizării Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației și Comunicării. Olimpiada se va olimpicidesfășura la Buzău, în perioada 14-17 mai 2015.
După succesul înregistrat cu Olimpiada Naţională de Astronomie şi Astrofizică din luna aprilie, reprezentanții ISJ Buzău se pregătesc de un nou proiect, menit să aducă în județul de la Curbura Carpaților cel mai bine pregătiți elevi în ale informaticii.
Instituția de pe Bulevard va participa financiar la organizarea evenimentului cu 20.000 de lei, bani pentru diplome și premii: „Desfășurarea acestui proiect în Buzău este și o recunoaștere a performanțelor sistemului educațional local, motiv pentru care autoritățile și instituțiile cu responsabilități directe sau conexe în domeniul învățământului trebuie să se implice” a precizat președintele interimar al Consiliului Județean, social-democratul Petre Emanoil NEAGU.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Titlul este gresit. Olimpiada Nationala de Tehnologie a Informatiei, nu Olimpiada Nationala de Informatica. Sunt cu totul si cu totul diferite cele doua olimpiade, dar din pacate cand cineva aude de calculator spune ca este informatica (ceea ce poarta numele de informatica si se preda la liceu ar trebui numita mai corect algoritmica). Olimpiada Nationala de Informatica a avut loc la Targoviste in perioada 3-8 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button