Știrile zilei

BUZĂU: Evenimentele speciale la ZIGO și O’Brothers

Indubitabil, femeia este cel mai bun lucru de la pâinea feliată încoace. Motiv pentru care nu avem doar o zi în care să o celebrăm, avem o lună întreagă. ZIGO știe asta, și de aceea a ales să sărbătorească alături de toate doamnele, domnișoarele, soțiile, mamele, soacrele,  femeile,  oferindu-le o experiență fantastică, atât vizual, cât și auditiv, dar mai ales culinar. Situat în locul unde până nu de mult a funcționat restaurantul Moonlight, ZIGO  v-a pregătit o aventură culinară desăvârșită, pregătită cu multă pasiune și inspirație.
Meniul excelent te întâmpină cu o gamă diversificată de preparate, special gândite de maeștri bucătari care, alături de echipa ZIGO, își demonstrează creativitatea și experiența în arta culinară. Grija pentru detalii și rigoarea în alegerea ingredientelor de cea mai înaltă calitate transforma fiecare experiență într-un moment unic, ca un ritual gastronomic, totul desfășurându-se  într-un mediu confortabil, primitor, relaxat și rafinat. GUZ & Band vor fi prezenți pentru a încânta doamnele, cu un concert de excepție, în premieră pentru Buzău! GUZ este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Republica Moldova. Rezervări & Informații : 0758 221 222 O’Brothers sărbătorește de asemenea femeia, printr-un spectacol de zile mari. Au pregatit o seară plină de surprize, de la cele mai tari hit-uri ale momentului, până la cel mai spectaculos show de male dancers din câte au existat vreodată în Buzău, asigurat de către băieții de la Taboo Boys,  toate doar la Ladies Party 8 Martie!, o petrecere demențială Ladies Only.
Atmosfera va fi întreținută de catre Dj Slimboy. GUZ & Band vin să bucure și aici audiența cu muzica lor, oferind un spectacol memorabil. Informații & Rezervări: 0758 068 234 sau pe pagina de Facebook:  www.facebook.com/obrothers.ro

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close